Site Overlay

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

Voordelen lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap keurmerk erkend boekhouderHet lidmaatschap van het Keurmerk Erkend Boekhouder heeft in de eerste plaats als voordeel dat jij je als boekhouder kunt onderscheiden van de rest. Jij mag jezelf namelijk een Erkend Boekhouder noemen. Met het lidmaatschap mag je ons logo op jouw website vermelden. Hiermee kunnen jouw klanten zien dat jij bent aangesloten bij een Keurmerk. Hierdoor wordt het gemakkelijker om nieuwe klanten aan te trekken, want het belangrijkste criteria bij het zoeken naar een boekhouder is dat deze betrouwbaar en professioneel is.

Wij vinden het belangrijk dat ondernemers een bewuste keuze maken voor een Erkend Boekhouder. Daarom investeren wij in bewustwording door reclame en promotie activiteiten.

Regelmatig bieden wij korting op interessante trainingen, workshops en strategie sessies aan voor jou (of jouw klanten). Daarnaast zijn er ook nuttige aanbiedingen voor bijvoorbeeld website-verbetering of promotiemateriaal.

Als zelfstandig boekhouder wordt er nogal wat van je gevraagd – als ondernemer en als persoon. Voor onze leden zijn wij een sparringpartner voor alle uitdagingen die een zelfstandige onderneming als boekhouder met zich meebrengt. Zo sta je er niet alleen voor en verspil je geen tijd aan het opnieuw uitvinden van het wiel.

Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen aan het lidmaatschap, zoals:

  • Gebruik van onze templates voor o.a. contracten en overeenkomsten
  • Bemiddeling bij klachten en geschillen met klanten
  • Met jouw lidmaatschap steun je tevens de stichting microkrediet voor moeders
  • Gebruik van ons netwerk met o.a. accountants, schuldhulpverleners, bewindvoerders, webbouwers en marketingspecialisten.
  • Geen langlopende contracten, na het 1e jaar kun je kosteloos per maand opzeggen
  • Open, eerlijk en persoonlijke benadering door onze medewerkers
  • Wij behandelen jou zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden
  • Goede bereikbaarheid bij vragen of klachten

Overtuigd? Meldt je dan nu aan als lid van het Keurmerk Erkend Boekhouder.